Geen headerafbeelding Driehoek

Ons Tweede Thuis Aalsmeer

De Academie van Ons Tweede Thuis biedt trainingen aan mensen die zelfstandiger willen worden op het gebied van wonen en werken.

De Academie is er voor iedereen in de regio Amstellanden, Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer. Dus woon jij in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Haarlem, Zwanenburg, Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Nes aan de Amstel, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp? Kijk dan snel eens op de website: academie.onstweedethuis.nl. Er zijn verschillende locaties waar je een training kan volgen. We vinden het vooral belangrijk dat jij er zelfstandig naartoe kan gaan. En als het beter is dat een trainer naar jouw voorziening komt, dan zullen we hier ook over praten.

Ontwikkelen

Wij zoeken samen met jou uit hoe jij het fijnste leert en zorgen ervoor dat de training bij jou past. Wanneer je iets hebt geleerd, dan vinden wij het belangrijk dat je hier veel mee gaat oefenen. We bespreken samen met jouw begeleider, ouders of andere belangrijke in jouw omgeving hoe dit oefenen gaat gebeuren. En als je een training volgt over werk, dan bespreken we met een jobcoach of je ergens stage kan lopen.

Contact

Wil je meer weten over de ACADEMIE of heb je vragen?
Mail dan naar: academie@onstweedethuis.nl
Of bel: 0297-309050

We hebben ook een Facebookpagina: Academie Ons Tweede Thuis.

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok