Geen headerafbeelding Driehoek

's Heeren Loo Alkmaar - Noord-West NL

We vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt om zelfstandiger te worden. Wil jij graag nieuwe dingen leren bijvoorbeeld in het huishouden? Of betere sociale vaardigheden ontwikkelen, of leren omgaan met geld? Misschien zou je meer willen weten over het iPad gebruik of Facebook? Of misschien heb jij hele andere leerwensen?

Trainers

Wij zijn Academie voor Zelfstandigheid Noordwest Nederland. Wij zijn gevestigd in Alkmaar en Schagen en werkzaam in Den Helder, Julianadorp, Schagen en Alkmaar. Van links naar rechts op de foto stellen wij ons voor.

Ik ben Marieke van Pommeren. 1 dag per week werkzaam bij de academie NwN. Daarnaast ben ik werkzaam als persoonlijk activeiten begeleider bij de bakkerij ‘t oude Ambacht.

Ik ben Petra Kok. Ik ben 2 dagen per week werkzaam bij de academie NwN. Daarnaast ben ik datingcoach bij UniekDating.

Ik ben Dieneke van Maastricht, ik ben 1 dag per week werkzaam voor de academie NwN, daarnaast ben ik werkzaam als jobcoach.

Ik ben Sabrina Weijers en 1 dag per week werkzaam bij de academie NwN. Daarnaast ben ik werkzaam als commercieel activiteitenbegeleider.

Wij geven trainingen aan de hand van de leervraag van de student. Zo kunnen alle vragen aan bod komen. Wij voegen leervragen samen waar dat mogelijk is.

Contact

Locatie van de trainingen
Het nieuwe warenhuis
Urban Nomads
De laat 47
1811 EB Alkmaar

E-mail: Nwn.academie@sheerenloo.nl
Telefoon: Petra Kok 06 - 21 80 20 30

Mail, bel of app ons voor een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar. We willen weten wie je bent en waar je goed in bent. Natuurlijk zijn je ouders of je persoonlijke begeleider van harte welkom bij dit gesprek.

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok