Geen headerafbeelding Driehoek

's Heeren Loo Apeldoorn

De Academie voor Zelfstandigheid is in het centrum van Apeldoorn. De trainingen worden gegeven in een prachtig lokaal van een oude school. Kan je je moeilijk concentreren in een groep? We hebben plekken gemaakt waar je rustig kan werken. We zorgen voor een fijne leerplek voor iedereen!

Uniek aanbod

De Academie voor Zelfstandigheid biedt trainingen die je helpen om nog zelfstandiger te worden in je leven. Dit kunnen trainingen zijn op het gebied van wonen of je werk.

Veel studenten willen graag meer zelfvertrouwen. Zich sterker voelen om makkelijker met andere om te kunnen gaan. Wij bieden trainingen die je daarbij helpen. Denk aan de training Vertrouwen op jezelf, Omgaan met gevoel of Nee zeggen.

Wij bieden trainingen die wij in samenwerking geven met specialisten. De training Omgaan met Rouw wordt bijvoorbeeld samen gegeven met de pastoraal medewerker. Aan de training Seksualiteit is de seksuoloog verbonden en de training Gezonde voeding en koken is in samenwerking met de diëtisten.

Wil je je ontwikkelingen in je werk? Ook dat kan. Wij bieden trainingen die je helpen om een goede werknemer te zijn. Ook geven wij trainingen op de werkplek. Denk aan een Kassa training of Klantvriendelijkheid.

Volop keuze bij de Academie in Apeldoorn!

Reacties van studenten

“Dankzij de Academie durf ik nu trots te zijn op wie ik ben!”
Sonja – student Omgaan met gevoel

“Na jaren zelf geprobeerd te hebben heb ik nu, met behulp van de Academie, mijn scooterrijbewijs! Elke dag ga ik op mijn scooter naar mijn werk.“
Arend - student Scooter theorie

“Mijn diploma hangt boven mijn bed! Ik heb geleerd om gezond te koken. Laatst heb ik een gezonde ovenschotel gemaakt voor mijn tante. Hij was heel goed gelukt!”
Daisy - student Gezonde voeding en koken

“Ik heb al heel veel geleerd bij de Academie. Ik kom steeds weer terug voor een nieuwe training. Leren is ook zo leuk. En het is heel gezellig bij de Academie. Je leert ook nieuwe mensen kennen en de trainers zijn heel lief.”
Kim - student Omgaan met geld, Computervaardigheden en Werknemersvaardigheden

De Trainers

Ik ben Daphne! Ik heb het geluk dat ik op de mooiste leerplek van Apeldoorn mag werken, de Academie voor Zelfstandigheid! Ik hou van mijn werk. En van mijn dochter! Leuke dingen ondernemen met familie en vrienden word ik blij van. En van de studenten van de academie natuurlijk!

Hoi, ik ben Nicole en werk bij de academie als trainer in Apeldoorn. Ik ervaar het als een cadeautje om hier te mogen werken en te genieten, van de studenten en alles eromheen. Naast mijn werk ben ik een bezige bij en geniet van mijn gezin, lekker koken, buiten zijn en een mooi boek of film.

Hoi, ik ben Gerrie, trainer bij de academie in Apeldoorn. Ik hou van gezelligheid en studenten ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik vind het erg fijn om moeilijke dingen makkelijk te maken en veel plezier te maken tijdens de trainingen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Academie in Apeldoorn?
Bel ons gerust! Telefoonnummer: 06 13945049
Of stuur een mailtje naar: Avz.apeldoorn@sheerenloo.nl
Ons adres is:
Hannahlaan 31
7325 BL Apeldoorn

Wil je ons volgen op facebook? Dat kan! Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes!
Academie voor Zelfstandigheid - Apeldoorn


Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort op de Academie in Apeldoorn!
LEREN IS LEUK!

Samenwerking

De Academie Apeldoorn werkt samen met Bureau Leren Werken. Een plek waar je al je vragen kan stellen over leren en ontwikkelen in je werk.

Wil je stagelopen? Een andere baan? Een beroepsopleiding of leren op de plek waar je werkt? Bureau Leren Werken helpt je verder. Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok