Geen headerafbeelding Driehoek

's Heeren Loo Ermelo

De Academie voor Zelfstandigheid Ermelo vind je op het Witteland 5 op het zorgpark van 's Heeren Loo

Wij zijn genomineerd voor de Special Media Awards!

Groot nieuws! Als Academie voor Zelfstandigheid Ermelo zijn we genomineerd voor de Special Media Awards! Zie hiernaast onze inzending. Op 10 november mogen we over de rode loper naar de uitreiking bij Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum! Wil je ook "mee"? Volg ons dan via de livestream!
Kijk voor meer informatie op www.special-media-awards.nl

Om de video te bekijken dient u cookies te accepteren.

Leren is leuk!

Zie hier ons trainingsoverzicht (pdf) met alle trainingen die we momenteel aanbieden. 

Het aanbod kan steeds veranderen wanneer er nieuwe leervragen binnenkomen. Wil jij iets leren en staat de training er niet bij? Neem dan toch contact op, dan kijken wij wat wij voor jou kunnen doen! Wat voor ons belangrijk is, is dat jij zelf graag aan een training mee wilt doen. We verwachten wel dat er vanuit je woning een half uurtje in de week hulp geboden kan worden met het maken van thuisopdrachten. 

Ons motto is: LEREN IS LEUK, LEREN DOEN WE SAMEN!

Student Rick

Ik ben Rick. Ik heb de trainingen Omgaan met geld & rekenen, Koken en Engels gevolgd. Koken en Engels heb ik gedaan met Annemieke. Omgaan met geld & rekenen met oud-trainer Remco en daarna met Margreet. Ik vond het leuk en leerzaam. Wat ik er van opgestoken heb is inzicht in geld. Vooral geld teruggeven. Dit heb ik geleerd door te herhalen, oefenbladen te maken én spelletjes te spelen! Vooral het zakgeldspel en Monopoly. Engels vond ik het leukste omdat ik het goed kan.

De Trainers

Hoi, ik ben Annemieke. Ik vind het een uitdaging om leren leuk te maken. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik creatief bezig.

Hoi, ik ben Margreet. Ook ik mag op de allerleukste werkplek ooit werken! Ik word zo blij van alle studenten. als ik niet werk ga ik graag op pad met onze boot en wandel ik graag met onze hond Puck.

Coördinator

Ik ben Arjan Smallenbroek, werkzaam als coördinator binnen de Avz locatie Ermelo. Ik vind het een groot voorrecht om bij de academie te mogen werken. Ik mag daar zien wat studenten aan ontwikkeling mogen doormaken, en ze zie groeien in het nog meer zelfstandig zijn. Daar haal ik ontzettend veel energie uit. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk de AvZ te promoten, daarnaast doe ik een aantal taken die ondersteunend zijn aan de trainers, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen richten op het lesgeven binnen de academie. 

Contact

Ben je nieuwsgiering geworden naar de Academie in Ermelo? Bel ons gerust! Telefoonnummer: 06-82 98 26 94 Of stuur een mailtje naar: avzermelo@sheerenloo.nl
Ons adres is: Zusterkamp 2 3853 HV Ermelo 

Trainers: Annemieke Kieboom & Margreet Verschoor
Coördinator: Arjan Smallenbroek
Geopend op dinsdag - woensdag – donderdag - vrijdag

Wil jij ons volgen op Facebook? Dat kan! Zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwtjes! Ga naar: Academie voor Zelfstandigheid Ermelo

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok