Geen headerafbeelding Driehoek

's Heeren Loo Monster

Wil jij graag zoveel mogelijk een zelfstandig leven leiden en zo de regie op je eigen leven krijgen? Volg dan een training bij de Academie voor Zelfstandigheid in Monster. Als student op de academie geef je zelf aan welke trainingen jij wilt volgen en wat voor jou de dingen zijn die je wilt leren. De trainingen zijn praktijkgericht en daardoor direct toepasbaar voor jou. Samen met de trainer wordt gekeken hoe je de vaardigheden zo goed mogelijk kan toepassen thuis of op je werk.

Aanbod

Naast de trainingen vanuit de landelijke Academie voor Zelfstandigheid bieden wij ook de training SWB (start werk & blijf veilig), op stap naar werk, Woonhulp en assistent facilitair medewerker aan. Trainingen vanuit de landelijke academie die het meest gevolgd worden zijn: sociale vaardigheden, omgang met social media, koken, budgetteren en schoolse vaardigheden.

Wij hebben 2 lokalen aan de Vijverweg 2 in Monster. Hier geven wij zowel theoretische training als praktische trainingen. Tevens geven wij trainingen op locaties in de regio zoals het ISW Lage Woerd (praktijkonderwijs), Vitis Welzijn of Doel Delfland (GGZ).

Trainers

Ik ben Ilona Bartels en ben sinds 2015 werkzaam bij de Academie voor Zelfstandigheid in Monster. Inmiddels ben ik werkzaam als trainer en coördinator. Ik ben heel blij dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen, waarin ik dagelijks mensen zie groeien en ontwikkelen.

Ik ben Susan en werk bij de Academie voor Zelfstandigheid. Ik ben begonnen als stagiaire bij de academie en inmiddels werk ik hier al 2 jaar. Dit doe ik met veel plezier en ik leer zelf ook veel bij. Ik vind het leuk om studenten iets te leren en te zien hoe trots de studenten zijn als ze iets hebben geleerd.

Ik ben Annelore en ik werk al vijf jaar op de academie, sinds het begin dus. In die tijd heb ik al een hoop studenten gezien. Deze hadden allemaal een eigen leervraag. Het mooiste moment is wanneer de student helemaal trots is op wat hij/zij geleerd heeft. Bijna iedereen gaat een stuk zelfverzekerder weg dan dat hij/zij binnenkomt. Dat is leuk om te zien.

Ik ben Kristel van Meel en ben sinds 2018 werkzaam bij de Academie voor Zelfstandigheid in Monster. Ik werk met veel plezier bij de academie en vind het een uitdaging om de studenten training te geven. Het is leuk om te zien hoe de studenten zich ontwikkelen tijdens de training, als trainer word ik daar steeds opnieuw weer gelukkig van.

Mijn naam is Liesbeth van Wingerden. Alweer heel wat jaren richt ik mij op het ontwikkelen en geven van trainingen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ruim 1,5 jaar doe ik dit vanuit de Academie voor Zelfstandigheid Monster. Iedere dag is het weer een uitdaging om de studenten positief uit te dagen en de ruimte te geven zich verder te ontwikkelen.

Hoi, ik ben Margreet en ik ben de vaste inval-trainer van de Academie voor Zelfstandigheid in Monster. Ik vind het heel erg leuk met elkaar te werken aan het vergroten van ieders zelfstandigheid. Samen komen we verder!

Contact

Vijverweg 2
2681 JB Monster
Telefoon: 06 - 83 24 97 03
E-mail: academie.monster@sheerenloo.nl

Kijk ook eens op onze Facebookpagina of 's Heeren Loo AvZ Monster

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok