Geen headerafbeelding Driehoek

Stichting Zuidwester Breda

Iedereen kan leren! Jong of oud, leren doen we iedere dag. Leren is leuk, want van leren word je zelfstandig. Leren is ontdekken wat je kunt, wat je leuk vindt en ook wat je nog meer kan leren. Bijvoorbeeld: als je leert koken kun je ook andere gerechten leren maken. Misschien ontdek je dan wel dat je in een keuken wilt werken?! Of als je leert met een computer te werken, ontdek je ineens hoeveel je kan leren op het internet.

Locatie restarant D’n Heerlijckheid

Stichting Zuidwester Breda heeft hier les in restaurant D’n Heerlijckheid in Breda. Taken variëren van het afbakken van broodjes en het aanvullen van drankjes tot het schoonmaken van de tafels. Ook het klaarzetten van het terras, het doen van de afwas en het onderhouden van de tuin zijn voorbeelden van werkzaamheden.

Vind je het leuk om te koken? Dan kan je aan de slag in de keuken van D’n Heerlijckheid. Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan kan je gaan bedienen in het restaurant. Houd je van een omgeving die spic en span is? Dan kan je helpen in de spoelkeuken. Is het al bijna lunchtijd? Dan kan je helpen met het voorbereiden van de lunch. Is huishoudelijk werk geen probleem? Dan kan je facilitaire klusjes uitvoeren. 

Contact

Stichting Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

E-mail: info@zuidwester.org
Telefoon: 0187 - 898888
Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok