Geen headerafbeelding Driehoek

Diploma-uitreiking bij Philadelphia locatie Den Witten Haen

In oktober 2022 zijn tien studenten gestart met de leerlijn Facilitair binnen Den Witten Haen, onderdeel van Philadelphia. Alle tien de studenten hebben de opleiding met een voldoende afgerond en dat werd gevierd.

Wat een groei hebben zij gemaakt. In het leren, in hun zelfstandigheid en naar verantwoordelijkheid nemen in hun werk. En vooral ook het zelfvertrouwen dat ze erdoor hebben gekregen!

In het begin van de opleiding was het nog even wennen aan het maken van opdrachten/huiswerk, maar dat werd na het eerste blok al goed opgepakt. De studenten waren erg enthousiast bezig met de leerlijn. En met resultaat!

Met veel trots en plezier is de diploma-uitreiking gevierd. In aanwezigheid van ouders/familie zijn de studenten in het zonnetje gezet. Voor ieder was er een persoonlijk woordje. De studenten namen vol trots hun diploma in ontvangst. Mooie afsluiting van de leerlijn Facilitair!

De academie

  • Sinds 1 januari 2023 wordt een aantal activiteiten van de Academie voor Zelfstandigheid uitgevoerd door de VGN academie.
  • Informatie over de brancheopleidingen blijf je op deze website vinden.
Foto blok