Geen headerafbeelding Driehoek

Groot feest bij diploma-uitreiking Ruimbaan

Op donderdag 15 februari 2024 mochten negen studenten, van Philadelphia en Twentse Zorgcentra (Ruimbaan), hun diploma voor assistent Facilitair voor de in ontvangst nemen. Het was een waar feestje.

In oktober 2022 startte deze groep aan een nieuwe uitdaging, het volgen van de opleiding assistent Facilitair. Al vanaf de eerste dag was het een fijne groep om les te geven. Ze hadden er allemaal veel zin in. En naar een aantal weken werd het ook een hele hechte groep. Een groep die elkaar aanvulde en ondersteunde in de opdrachten.

Met veel plezier hebben trainers Henrike Schuitemaker en Henrike ter Steege, beide werkzaam bij Philadelphia, de theorie lessen verzorgt voor deze groep. Met behulp van de werkbegeleiders konden de studenten hun praktijkopdrachten op hun werkplek uitvoeren.

In deze periode hebben we de studenten zien groeien, groeien in vaardigheden, maar ook zeker in zelfvertrouwen. Wat hebben ze ontzettend hard en met veel enthousiasme gewerkt. En hoe fantastisch is het dan dat je hun kunt belonen met een welverdiend en erkend diploma.

De diploma’s werden uitgereikt in het bijzijn van familie, vrienden en werkbegeleiders. Al deze mensen zijn nodig geweest om de studenten te ondersteunen tijdens het proces. En hoe mooi is het dan om met elkaar dit mooie resultaat te vieren.

De academie

  • Sinds 1 januari 2023 wordt een aantal activiteiten van de Academie voor Zelfstandigheid uitgevoerd door de VGN academie.
  • Informatie over de brancheopleidingen blijf je op deze website vinden.
Foto blok