Geen headerafbeelding Driehoek

Assistent Facilitair

De opleiding Assistent facilitair medewerker gaat over facilitaire hulp. Facilitaire hulp heeft te maken met taken in dienst van een ander. Deze taken noemen we facilitaire taken. Voorbeelden hiervan zijn: ruimtes schoonhouden, gasten ontvangen of evenementen organiseren.

Een brancheopleiding

Deze opleiding is gemaakt voor mensen met een afstand tot leren en werken en die aan de slag willen met een academiecertificaat, praktijkbewijs of (branche)diploma. De opleiding is laagdrempelig en praktijkgericht! Wij geloven in ieders talent en daarom leren we samen!

Deze opleiding bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt, richting een betaalde baan óf op doorstroming naar een mbo-entree-opleiding.

De Assistent facilitair medewerker voert zijn of haar werk uit op een vaste locatie of op verschillende locaties. Het assisterende werk verschilt per werkplek. Tijdens het werk heeft de assistent facilitair medewerker contacten met anderen in de werkomgeving, bijvoorbeeld met collega’s. Het kan ook zijn dat hij of zij te maken krijgt met allerlei mensen, zoals kinderen, volwassenen en ouderen. 

Aanmelden

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok