Geen headerafbeelding Driehoek

Assistent Logistiek

De opleiding Assistent Logistiek gaat over logistieke taken. Voorbeelden hiervan zijn: goederen ontvangen en opslaan, goederen verzamelen en verzenden, voorraad inventariseren of klantbestellingen in ontvangst nemen en de benodigde goederen verzamelen in het magazijn.

Brancheopleiding Assistent Logistiek

De brancheopleiding Assistent Logistiek wordt ontwikkeld voor mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is en zich verder willen ontwikkelen. Van de student wordt verwacht dat hij/zij in eigen tempo, op maat en ongeacht de duur van de opleiding, een praktijkopleiding kan volgen.

Dit kan zijn voor een certificaat, voor een deel van de opleiding, of de gehele opleiding. De opleiding wordt afgerond met een
branchediploma op pre-entree niveau. 

Deze praktijkopleiding is bedoeld voor studenten die betekenisvol werk zoeken in de sector Logistiek. Het doel is dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar een passende (on)betaalde werkplek.

De opleiding is laagdrempelig en praktijkgericht! Wij geloven in ieders talent en daarom leren we samen!

De Assistent Logistiek voert zijn of haar werk uit op een vaste locatie of op verschillende locaties. Het assisterende werk verschilt per werkplek. Tijdens het werk heeft de assistent logistiek contacten met anderen in de werkomgeving, bijvoorbeeld met collega’s. Het kan ook zijn dat hij of zij te maken krijgt met allerlei mensen, zoals kinderen, volwassenen en ouderen.

Aanmelden

Optioneel
Optioneel

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok