Geen headerafbeelding Driehoek

Start, Werk & Blijf veilig

De opleiding Start werk blijf veilig gaat over veiligheid. Aandacht voor veiligheid is voor iedereen heel belangrijk. Als je veiligheidsinstructies niet goed kan lezen, is het vaak moeilijker om ze te begrijpen en ben je extra kwetsbaar. Bij deze opleiding leren wij jou alles over veiligheid en kun je een veiligheidscertificaat behalen.

Een Veiligheidscertificaat

Deze opleiding is gemaakt voor mensen met een afstand tot leren en werken en die aan de slag willen met een academiecertificaat. De opleiding is laagdrempelig en praktijkgericht! Wij geloven in ieders talent en daarom leren we samen!

Deze opleiding bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt, richting een betaalde baan óf op doorstroming naar een mbo-entree-opleiding. Bij deze opleiding werken we met het programma van SWB (Start Werk & Blijf Veilig).

Het is belangrijk dat je instructies krijgt over veiligheid. We kijken tijdens de opleiding naar jouw gedrag en maken jou bewust van veilig werken. Bij de opleiding ‘Start, Werk & Blijf veilig’ wordt door middel van een e-learning lesstof op jouw niveau aangeboden. 

Aanmelden

Optioneel
Optioneel
Optioneel

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok