Geen headerafbeelding Driehoek

The Dream Challenge

Na het succes van vorig jaar gaat The Dream Challenge ook dit jaar weer van start. Door Corona iets later dan gepland, maar met de creativiteit van onze jongeren gaan we weer mooie challenges creëren. 140 duo’s krijgen de komende twee jaar de kans om hun droom waar te maken. Jongeren kunnen zich nu aanmelden en direct starten.

Doe mee!

In het kader van de Maatschappelijke Diensttijd (#MDT) gaan jongeren aan de slag met hun Dream Challenge. Er worden de komende twee jaar duo’s gevormd. Eigen talenten worden ontwikkeld, vriendschappen worden gesloten en samen zetten zij zich in voor een droom met een maatschappelijke impact. Het onderwerp wordt bepaald door de duo’s zelf, evenals de uitvoering. 

Dit leverde vorig jaar zeer uiteenlopende challenges op: een make-up workshop, dagje dierentuin voor ouderen, voetbalwedstrijden tussen jongeren en bedrijven, een moestuin voor een tehuis voor jongeren met een verstandelijke beperking en een integratiefeest. Kortom, zeer uiteenlopende mooie projecten die de maatschappij een beetje mooier maken.

Trainingen

De academie ondersteunt The Dream Challenge met maar liefst 9 trainingen. De meeste trainingen bestaan uit meerdere hoofdstukken. Kies de training of trainingen die bij jullie passen. Ga naar de trainingen...

Meer informatie en aanmelden

Op de website van The Dream Challenge staat nog veel meer informatie. Lees de nieuwsberichten of doe ook mee en meld je aan! 

Poster

Praatplaat-clienten.jpg

De academie

  • Is het landelijke kenniscentrum dat het lesmateriaal aanbiedt
  • Heeft een eigen netwerk van gecertificeerde trainers
  • Lokaal netwerk tussen zorgaanbieders, bedrijven en onderwijs
Foto blok